Οριστικός χωρισμός για Παπανδρέου – Ο χορός του Γιώργου και τα prive μπάνια της Άντας

Ο χωρισμός τους είναι κάτι παραπάνω από οριστικός ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου μπορεί να ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, τώρα όμως ζουν βίους παράλληλους. Η είδηση του χωρισμού στις αρχές του χρόνου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται να έχουν πάρει πολύ πιο πριν την απόφαση να χωρίσουν.
Μετά από 26 χρόνια κοινής πορείας ακολουθούν δρόμους χωριστούς και μένουν πια σε διαφορετικά σπίτια, ενώ προσπαθούν να κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους… Και κάπως έσι το καλοκαίρι του 2016 τους βρίσκει σε διαφορετικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Σύμη και χόρεψε το τραγούδι “Συννεφιασμένη Κυριακή”. Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του ΚΙΔΗΣΟ, ανήμερα του πραξικοπήματος στην Τουρκία (και χωρίς να γνωρίζει κάτι) έριξε τις στροφές του στο ταβερνάκι Μάνος και καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες. Λίγες ώρες αργότερα πληροφορήθηκε για τις εξελίξεις στην Τουρκία και έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα.

Την ίδια στιγμή η εν διαστάσει σύζυγός του βρισκόταν σε prive διακοπές στο Πόρτο Χέλι και τη Σέριφο. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο έκανε τις βουτιές της στην Costa στο Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκονται οι βίλες των εφοπλιστών, διασκέδασε σε κοσμικό πάρτι και τη Δευτέρα έφυγε για τη Σέριφο.

Read More

And More