Όσκαρ 2017: Ο Γιώργος Σατσίδης συναντά τον 3 φορές βραβευμένο με Όσκαρ Oliver Stone

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 23.10, ένα ξεχωριστό oσκαρικό επεισόδιο Buzz, έρχεται στην COSMOTE TV. O Γιώργος Σατσίδης υποδέχεται στο στούντιο του Buzz τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Ορέστη Ανδρεαδάκη, για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση ενόψει της Οσκαρικής κούρσας. Ακολουθεί η κριτικός κινηματογράφου Χριστίνα Μπίθα, που μαζί με τον Γιώργο Σατσίδη θα αναλάβουν τον σχολιασμό της 89ης Τελετής Απονομής των Βραβείων OSCAR, ξεκινώντας από το κόκκινο χαλί και τις εμφανίσεις των σταρ.

Ακόμη, το Buzz φιλοξενεί την αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Σατσίδη με τον τρεις φορές βραβευμένο με Όσκαρ, σκηνοθέτη/σεναριογράφο Oliver Stone στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς. Ο διάσημος σκηνοθέτης μιλάει για τη συναρπαστική καριέρα του στον κινηματογράφο, τις ταινίες του αλλά και την αντισυμβατική στάση του που εκφράζεται μέσα από τη δουλειά του. «Δεν συμβιβάζομαι ποτέ», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά στην εκπομπή Buzz, «οι κριτικοί δεν με αγάπησαν ποτέ». «Δεν μου αρέσει η εποχή που ζούμε και δεν θα σταματήσω στιγμή να το εκφράζω μέσα από την τέχνη μου».

Ο Όλιβερ Στόουν (Oliver Stone) ακόμα μιλάει για την έμπνευση του από Έλληνες δημιουργούς, τις στιγμές χαλάρωσης που έχει απολαύσει στα ελληνικά νησιά αλλά και τις θρυλικές ταινίες του που έχουν γράψει ιστορία στην κινηματογραφική βιομηχανία, όπως τα Ο Σημαδεμένος (Scarface), Εξπρές του Μεσονυχτίου (Midnight Express), JFK, Platoon αλλά και το παρασκήνιο γύρω από τελευταίο αμφιλεγόμενό του φιλμ, Snowden.


Read More

And More