Όσκαρ 2019: H Lady Gaga αγκάλιασε σφιχτά την Irina Shayk και έβαλε τέλος στις φήμες ότι έχουν κακές σχέσεις! (video)

Πρόσφατα, δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style έκανε λόγο για σύννεφα στη σχέση του Bradley Cooper με την Irina Shayk. Συγκεκριμένα, αποκάλυπτε πως το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό και ήδη ο ηθοποιός περνά πολλά βράδια μακριά από το μοντέλο και την κόρη τους. Μάλιστα, έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες μεταξύ τους, επισημαίνοντας πώς αιτία αυτών είναι ως επί το πλείστον η Lady Gaga, καθώς ο Bradley έχει θεοποιήσει την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία “A Star is Born” και η  Irina κουράστηκε πια να νιώθει παραγκωνισμένη.

Παράλληλα, οι θαυμαστές της Lady Gaga, έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της, Christian Carino, λίγο μετά τα γυρίσματα του «A Star is Born» μόνο τυχαίος δεν ήταν. Η καλλιτέχνις εμφανίστηκε στα Grammys χωρίς το μονόπετρο που μέχρι πρότινος κοσμούσε το χέρι της, με τις φήμες που τη θέλουν να διέλυσε τον αρραβώνα της για χάρη του συμπρωταγωνιστή της να πληθαίνουν. Και μπορεί η σχέση  Bradley Cooper με την Irina Shayk να εξακολουθεί να υφίσταται, το γεγονός πως λέγονται και γράφονται όλα αυτά το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, έχει προβληματίσει το διεθνούς φήμης top model.

Ωστόσο, μια κίνηση της Lady Gaga προς την Irina Shayk κατά τη διάρκεια της βραδιάς των Oscar, έβαλε τέλος στις φήμες για κακές σχέσεις των δύο γυναικών. Συγκεκριμένα, λίγο μετά την παραλαβή του βραβείου της, η τραγουδίστρια αγκάλιασε σφιχτά την μελαχρινή καλλονή, βάζοντας τέλος στην όλη παραφιλολογία.

Δες το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter:

Read More

And More