Όσκαρ 2019: Irina Shayk και Bradley Cooper μαζί στο κόκκινο χαλί! [pics]

Η 91η τελετή απονομής Oscar πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με μεγάλη επιτυχία. Το Dolby Theater, ήταν κατάμεστο από καλλιτέχνες, εκ των οποίων ορισμένοι έφυγαν ζώντας το μεγάλο όνειρο (αφού κέρδισαν ένα βραβείο Oscar) ενώ άλλοι, έφυγαν με πικρή γεύση αφού δεν κατάφεραν να κάνουν δικό τους το χρυσό αγαλματίδιο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Bradley Cooper, ο οποίος δεν κέρδισε κάποιο κινηματογραφικό βραβείο.

Ο Bradley αν και δεν κατάφερε να κάνει το πολυπόθητο αγαλματίδιο δικό του, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν άφησε λεπτό από δίπλα του την σύντροφο του Irina Shayk. Ο γοητευτικός ηθοποιός και το διάσημο μοντέλο, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πιασμένοι χέρι – χέρι και εντυπωσίασαν όλους με την λαμπερή εμφάνιση τους. Η Irina, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο, εξώπλατο,στενό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες, το οποίο αναδείκνυε άψογα το κορμί της ενώ ο Bradley ένα μαύρο σμόκιν.

Δες τις φωτογραφίες:

Βέβαια η Irina, δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που είχε δίπλα του ο Bradley, αφού τον συνόδευε και η μητέρα του Gloria Campano, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Φωτογραφίες Reuters

Read More

And More