Όσκαρ 2019: Το πρώτο μήνυμα της Lady Gaga για την εμφάνιση της με τον Bradley Cooper στη σκηνή του Dolpy Theatre [pic]

Η ξεχωριστή εμφάνιση της Lady Gaga και του Bradley Cooper στη σκηνή του Dolpy Theatre, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Shallow”, αποτέλεσε ένα από τα highlight της βραδιάς. Οι δύο καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό, ενώ μέσα σε λίγες ώρες η εμφάνισή τους έχει κερδίσει εκατομμύρια views στο youtube.

Τα καυτά βλέμματα και η τρυφερή αγκαλιά στο τέλος πυροδότησαν τις φήμες, πως οι δυο τους έχουν κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες η διεθνή τραγουδίστρια ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της από τον Christian Carino, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από τον Φεβρουάριο του 2017. Βέβαια, το συγκεκριμένο γεγονός δεν φάνηκε να πτοεί την Lady, καθώς στην 91η τελετή απονομής κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ Τραγουδιού για το “Shallow”.

Λίγες ώρες αργότερα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία με τον Bradley κατά τη διάρκεια του ντουέτου τους, γράφοντας: “Nothing could be more special than sharing this moment at the Oscars with a true friend and artistic genius”, δηλαδή “Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από το να μοιράζομαι αυτή την στιγμή στα Όσκαρ με έναν αληθινό φίλο και ιδιοφυή καλλιτέχνη”.

Δες τη φωτογραφία: 

 

Read More

And More