ΟΣΚΑΡ 2020: Δάκρυσε ο Brad Pitt αφιερώνοντας το πρώτο του Όσκαρ στα παιδιά του!

Είναι το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του ως ηθοποιός. Ο Brad Pitt με συγκίνηση ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre και παρέλαβε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ».

Ο Brad Pitt, φυσικά, δεν ξέχασε τους κασκαντέρ στις ταινίες αλλά και όλους όσους δουλεύουν για να γίνει μια ταινία. Είπε απευθυνόμενος στον Κουέντιν Ταραντίνο ότι η Ακαδημία θα ήταν βαρετή χωρίς εκείνον και κοιτώντας προς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο του είπε «ζω για να πίνω κοκτέιλ μαζί σου φίλε μου!».

Είπε ακόμα ότι στα ΟΣΚΑΡ 2020 του έδωσαν 45 δευτερόλεπτα για την ευχαριστήρια ομιλία του αλλά είπε ότι αυτά είναι περισσότερα από όσα έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον αυτή την εβδομάδα κάνοντας και ένα πολιτικό σχόλιο. Στο τέλος συγκίνησε όταν ευχαρίστησε τα παιδιά του και τους αφιέρωσε το βραβείο.

«Αυτό είναι για τα παιδιά μου, που δίνουν χρώμα σε ό,τι κι αν κάνω στη ζωή μου. Σας λατρεύω», είπε συγκινημένος χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Φωτογραφίες: Reuters

 

 

Read More

And More