Όσκαρ 2022: «Μύρισε» έρωτα η φετινή απονομή – Τα ερωτευμένα ζευγάρια που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Η 94η Απονομή των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα) στο Dolby Theater στο Los Angeles. Μετά από δύο χρόνια… επέστρεψε το κόκκινο χαλί και οι λαμπεροί αστέρες του Hollywood περπάτησαν ξανά μόνοι… ή σε ζευγάρια!

Μερικά από τα πιο αγαπημένα αλλά και εκκεντρικά ζευγάρια της διεθνούς showbiz περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ και μας χάρισαν απίθανες εμφανίσεις, καυτά φιλιά και αποκαλύψεις!

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός Sophie Turner περπάτησε στο κόκκινο χαλί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Joe Jonas. Το ζευγάρι ανυπομονεί για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

Η Kristen Stewart, η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Spencer», στην οποία ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα έφτασε στην 94η απονομή, συνοδευόμενη από την αρραβωνιαστικιά της Dylan Meyer. Οι δυο γυναίκες μοιράστηκαν και ένα τρυφερό φιλί!

Το παρών έδωσε και η Kourtney Kardashian με τον σύντροφό της Travis Barker, με τον οποίο μάλιστα σκοπεύουν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Τα υπόλοιπα ερωτευμένα ζευγάρια που περπάτησαν το κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

Ο Jake Gyllenhaal με τη σύντροφό του

Ο Ashton Kutcher με την Mila Kunis

Η Kirsten Dunst και ο σύζυγός της Jesse Plemons.

Η Nicole Kidman με τον άντρα της ζωής της, Keith Urban

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More