Όταν η Δήμητρα Ματσούκα πόζαρε… πασαλειμμένη με σοκολάτα – Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν κυρίως η σέξι μασκότ των περιοδικών του Πέτρου Κωστόπουλου. Και ειδικά του θρυλικού και ” προχώ” Nitro…

Ανάμεσα στα πάμπολλα εξώφυλλα, που έκανε για το εν λόγω περιοδικό, ήταν κι ένα που άφησε εποχή: το 66ο τεύχος του, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2001 και την δείχνει λες και μόλις είχε κάνει βουτιά σε… σοκολάτα!

Πάντως -όσο κι αν σας χαλάω τις φαντασιώσεις σας- η αλήθεια είναι ότι η… σοκολατένια Δήμητρα Ματσούκα φοράει από μέσα ολόσωμο μαγιό. Το έχει αποκαλύψει η  ίδια σε παλιά τηλεοπτική εκπομπή του Κωστόπουλου, συμπληρώνοντας ότι πολλές φορές έχει έρθει σε δύσκολη θέση με αυτές τις σέξι φωτογραφήσεις της. Διότι, όπως λέει, άλλα συμφωνούσε κι άλλα έβλεπε στα εξώφυλλα της, αφού τα περισσότερα ήταν «πειραγμένα» για να γίνουν πιο προκλητικά…

Άλλο εξώφυλλο του Nitro

 

Όμως, ότι και να λέμε, το σεξαπίλ είναι το στοιχείο της κι αυτό το εκπέμπει ακόμη και σε μια παλιά νεανική φωτογραφία της, που βρήκαμε, και είναι ντυμένη με παραδοσιακή στολή!

  

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της  Δήμητρας Ματσούκα- ήταν “θέμα” και πολύ μπροστά για εκείνη την εποχή- μιλάμε  για 20  και πλέον χρόνια πριν. Ενώ σήμερα οι influencers του… δίνουν και καταλαβαίνει και δεν… ανοίγει μύτη!

Read More

And More