Όταν η σύζυγος Καραμέρου έμαθε για το 10-1: “Πού πας χωρίς ντεκαπάζ αγάπη μου!”

Ο Γιώργος Καραμέρος απαντά στο περιοδικό “Hello!” σε ερωτήσεις γύρω από την εκπομπή του “10 με 1 μαζί” που συμπαρουσιάζει με το Σπύρο Χαριτάτο και μαζί με τη συζυγό του μιλούν για την σχέση τους.
Ο ίδιος συστήνεται ως ήρεμος άνθρωπος που απεχθάνεται τις ίντριγκες και τις συγκρούσεις και απαντά με καυστικό τρόπο σε όσους μαζί με το τηλεοπτικό του ταίρι τους χαρακτηρίζουν επιθετικούς : “Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα τον “άνοστο” λόγο των δημοσίων σχέσεων που η showbiz επιβάλλει ενίοτε.”
Ο συμπαθής δημοσιογράφος ελπίζει η ένταξη της Άννας Πρέβελιτς στην τηλεοπτική τους παρέα να αρέσει και στους τηλεθεατές, ενώ για την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είπε: “Είχε προσωπικούς λόγους, που εύχομαι να τους λύσει στον επόμενο επαγγελματικό της σταθμό. Να είναι πάντα καλά. Μας βοήθησε πολύ πέρυσι”.

Η σύζυγός του ανέφερε σχετικά με την επιρροή της τηλεόρασης στη ζωή τους, ότι ζουν τη ζωή τους χωρίς τηλεοπτική υπερβολή. Ενώ η φυσική της αντίδραση όταν πληροφορήθηκε ότι ο άντρας της θα αναλάβει το πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν “Πού πας χωρίς ντεκαπάζ αγάπη μου!”
Όσον αφορά το μεγάλωμα των παιδιών η Τάνια δήλωσε πως εκείνη είναι η αυστηρή καθώς ο Γιώργος “τους κάνει πιο πολλά χατίρια” ενώ ο Καραμέρος συμπλήρωσε: “Δεν μεγαλώνουμε “πριγκιπόπουλα”. Ετοιμάζουμε ανθεκτικούς χαρακτήρες”. Εκείνη γοητεύεται που ο συζυγός της “κάνει τα δύσκολα εύκολα” και εκείνος τη θαυμάζει που έχει λύσει μέσα της όλα αυτά που συνήθως βασανίζουν τους ανθρώπους και τις σχέσεις τους. “Είναι η ερωμένη μου, καλή μάνα και μ’ έκανε καλύτερο άνθρωπο απ’ όταν τη γνώρισα.”
Η ευχή της Τάνιας για το 2011 είναι “Να επιστρέψει η ελπίδα και το όνειρο στις καρδιές των ανθρώπων και προσωπικά, να είναι υγιή τα παιδιά και η οικογενειά μου” και του Γιώργου “Να έχουν υγεία τα παιδιά όλων και να μην γίνουν άλλες απολύσεις”.

Read More

And More