Όταν η Ζέτα ήπιε καφέ με την Ελένη!

Η Ζέτα Μακρυπούλια σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποιός έκανε ποδαρικό στην εκπομπή ”Καφές με την Ελένη”. Η Ζέτα ήταν φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη. Είναι ένα πρόσωπο που μας απασχόλησε αρκετά την χρονιά που μας πέρασε αφενός για την παρουσίαση της στο ”Dancing with the stars” και αφετέρου για τις φήμες που την ήθελαν να διατηρεί δεσμό με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η Ελένη την καλοσώρισε στην εκπομπή λέγοντας: ”Είναι ένα άτομο που χαίρομαι να βλέπω και ευχαριστιέμαι στις συναντήσεις μας. Στο χώρο που δουλεύουμε είναι πολύ δύσκολο να βρίσκει κανείς ανθρώπους που μπορεί να εμπιστευτεί και να ακούσει αυτά που λες”.

Όταν την ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη εαν είναι ερωτευμένη, η ίδια είπε ότι: ”Τα τελευταία χρόνια επειδή γενικότερα πάντα λέω ναι στον έρωτα, ήθελα να ερωτευτώ, τυπικά όμως νομίζω ότι ήθελα γιατί ουσιαστικά πιστεύω θα μου συνέβαινε. Πέρυσι δεν ήμουν ερωτευμένη, ήμουν όμως πολύ καλά. Γιατί σιγά σιγά άρχισα να πατάω στα πόδια μου ξανά, να φτιάχνω τη ζωή μου, αργά αργά, ήθελα να ζήσω το κάθε βήμα και το κατάφερα”.

Μετά όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε τι τίτλο θα έβαζε στο καλοκαίρι της, η Ζέτα είπε: ”Αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο καλοκαίρι, αλλά τίτλο τώρα δυσκολεύομαι να σου βάλω, έχω αρχίσει και ζεσταίνομαι όπως καταλαβαίνεις. Είχα χρόνια να περάσω τόσο ωραίο καλοκαίρι… πολλά, δεν φανταζόμουν ότι μπορούσε να ξανασυμβεί. Είχε κάποιες διαφορές το φετινό καλοκαίρι, που έκαναν να περάσω πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα καλοκαίρια”, δήλωσε χαρακτηριστικά χωρίς να ωστόσο να αποκαλύψει ποιές ήταν αυτές οι διαφορές.

Δες το βίντεο:

Read More

And More