Όταν ο Νίκος Καρβέλας… κρεμάστηκε στη ντουλάπα του! Η φωτογραφία που είχε προκαλέσει αντιδράσεις

Το 1986 επισκέφθηκα το τότε καινούργιο σπίτι του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, στην Εκάλη. Ο σκοπός ήταν να μου δείξουν τι περιείχαν οι ντουλάπες τους  και να μιλήσω μαζί τους  για το ενδυματολογικό στυλ τους.

Το δημοφιλές καλλιτεχνικό ζευγάρι με φιλοξένησε για αρκετή ώρα στον όμορφο και ζεστό ιδιωτικό του χώρο κι έκανε ότι καλλίτερο για να πληροφορηθεί το αναγνωστικό κοινό του θρυλικού περιοδικού ΚΑΙ( που δημοσίευσε το φωτορεπορτάζ) το ενδυματολογικό του στιλ. Μάλιστα, ο Νίκος- όπως πάντα πρωτοποριακός αλλά και… προκλητικός-  πήρε μια κρεμάστρα και κρεμάστηκε μες τη ντουλάπα του! 

Γεγονός που σχολιάστηκε πολύ εκείνη την εποχή…

Επίσης, μια πολύ ωραία πόζα του ζευγαριού ήταν όταν φόρεσε το ίδιο καρό πουκάμισο, που πάνω του είχε κονκάρδες με τη φράση «Κάνει κρύο καιρός για δύο»!

Υ.γ. Όσο για τα ρούχα που περιελάμβαναν οι ντουλάπες και των δύο ήταν, ως επί το πλείστον, τζιν παντελόνια και τζιν πουκάμισα, πουλόβερ ζιβάγκο, φουλάρια με λαχούρια, μπότες με σπιρούνια, ζώνες με κάψουλες και πολλά ασημένια δαχτυλίδια -κυρίως αναμνηστικά ξένων κολεγίων- στα συρτάρια τους.

 

Read More

And More