Όταν ο Σισέ (κράτησε λεοπάρ τσάντα) και φίλησε το χέρι του Αντώνη Ρέμου…

Όταν ο Σισέ (κράτησε λεοπάρ τσάντα) και  φίλησε το χέρι του Αντώνη Ρέμου… | tlife.gr

Ο εκκεντρικός Σισέ… ξαναχτύπησε και έκλεψε για ακόμα μία φορά την παράσταση. Σε νυχτερινή του έξοδο το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο Γάλλος επιθετικός της Λάτσιο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Μετά τη λήξη του αγώνα, που έγινε στο »Ολίμπικο» της Ρώμης, ο 30χρονος Σισέ πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα, προκειμένου να απολαύσει το πρόγραμμα του καλού του φίλου, Αντώνη Ρέμου, του οποίου μάλιστα, είναι και θαυμαστής. Όπως διαβάσαμε στην Real Life, το ντύσιμο του Σισέ, αλλά και μια κίνηση θαυμασμού προς το πρόσωπο του τραγουδιστή έγινε το θέμα της βραδιάς…

Με την άφιξή του στο νυχτερινό κέντρο, κατευθύνθηκε στην πίστα και έκανε νόημα στον Αντώνη Ρέμο. Εκείνος τον πλησίασε και τότε ο Σισέ, αφού του υπέβαλε τα σέβη του, του φίλησε το χέρι, εκφράζοντάς του την αγάπη και τον θαυμασμό του.

Ο Αντώνης Ρέμος, καλωσορίζοντάς τον, είπε χαρακτηριστικά: »Μαζί μας έχουμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ο οποίος έχει δείξει ότι λατρεύει τη χώρα μας και όποτε βρίσκει χρόνο μας επισκέπτεται. Τίμησε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πρόσφερε πολλές χαρές στους φίλους της ομάδας. Φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Τζιμπρίλ Σισέ.»

Πικάντικη στυλιστική λεπτομέρεια…Πρόσεξες την λεοπάρ τσάντα του;

READ more