Όταν οι αγαπημένοι σου stars διαβάζουν στην παραλία!

Η καλύτερη συντροφιά για την παραλία, είναι σίγουρα ένα καλό βιβλίο. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι αγαπημένοι σου celebrities. Πέντε αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της εγχώριας showbiz αποκαλύπτουν στο BigFish ποιο βιβλίο τους κρατάει συντροφιά δίπλα στο κύμα.

Ιζαμπέλα Κογιεβίνα:

”Από τη στιγμή που άκουσα ότι τα γουρούνια έχουν αντίληψη παιδιού τριών ετών, τα έβγαλα από το διαιτολόγιό μου. Το βίβλιο ”Ο άρχοντας των χοιρινών” του Πάμπλο Τουσέτ, το οποίο περιγράφει μέσα από τη πλοκή του τη διαδικασία σφαγής τους, μου το πρότεινε ένας γνωστός μου βιβλιοπώλης χωρίς να ξέρει τίποτα για την ευαισθησία μου αυτή. Ευτυχώς, παρά τη σκληρότητά του σε ορισμένα σημεία, μου άρεσε”.

Γιώργος Κοψιδάς:

”Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου που διάλεξα για τις μέρες των διακοπών μου. Μιλάει για τη δυνατότητα που έχουμε όλες μέσα μας όπως τη θέλουμε και ότι αυτό που μας εμποδίζει τις περισσότερες φορές είναι ο ίδιος μας ο εαυτός”.

Δούκισσα Νομικού:

”Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το Νησί της Βικτόρια Χίσλοπ. Το έχω διαβάσεί ήδη δύο φορές και μου δημιουργεί διάφορα συναισθήματα: συγκίνηση, αισιοδοξία, λύπη, χαρά. Η ίστορία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που αφορούν στη ζωή των κατοίκων της Πλάκας και της Σπιναλόγκας, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την λέπρα”.

Μύρωνας Στρατής:

”Ο μικρός πρίγκηπας είναι ένα βιβλίο που το έχω διαβάσει τρεις φορές στη ζωή μου, με διαφορά οκτώ χρόνων μεταξύ τους, και κάθε φορά μου δημιουργούσε διαφορετικά συναισθήματα και σκέψεις. Η ιστορία μου με αυτό το βιβλίο ξεκινά πολύ παλιά στο Δημοτικό. Μου το είχε προτείνει ένας δάσκαλος”.

Μαρία Κορινθίου:

”Το βιβλίο Για τον ηθοποιό: Η τέχνη και η τεχνική της ηθοποιίας” μου το έκανα δώρο και όπως φαίνεται από τον τίτλο έχει σχέση με το επάγγελμά μου. Γενικά διαβάζω βιβλία αλλά σε αντίθεση με την επικρατούσα άποψη, το καλοκαίρι λιγότερο”.

Read More

And More