Όταν οι διάσημοι πάνε τα βλαστάρια τους στο θέατρο. Φωτογραφίες

Επώνυμες μαμάδες και μπαμπάδες παρακολούθησαν με τα παιδιά τους την πρεμιέρα του καινούριου παιδικού έργου του Χάρη Ρώμα, “Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα”, στο θέατρο REX.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πολιτικό παραμύθι που αναφέρεται σε καταστάσεις της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας που είναι τόσο οικίες στα παιδιά αλλά και στους γονείς.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε στην παράσταση βρέθηκαν με τα παιδιά τους ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την Μπέσυ Μάλφα, η Άννα Κουρή με την ανιψιά της, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Μάνος Παπαγιάννης, ο Αντώνης Βλοντάκης με την Κορίνα Στεργιάδου, η Αννίτα Ναθαναήλ.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παράσταση, τα σκηνικά, τα κουστούμια, τους ηθοποιοί και τους χορευτές και δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν.

Ακόμα τον Χάρη Ρώμα τίμησαν με την παρουσία τους η τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου, η γνωστή ηθοποιός από τον ελληνικό κινηματογράφο Ξένια Καλογεροπούλου και πολλοί άλλοι.

“Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα”, είναι μια υπέρ – παραγωγή του ομίλου Μαροσούλη, σε μια μεγάλη σκηνή που ολόκληρα επίπεδά της ανεβοκατεβαίνουν, με ευφάνταστα σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, φουτουριστικά κοστούμια της Έβελυν Σιούπη, μουσική του υπέροχου Γιάννη Ζουγανέλη, χορογραφίες της νέας και πολλά υποσχόμενης Μόνικας Κολοκοτρώνη ενώ παίρνουν μέρος έντεκα ειδικά επιλεγμένοι ηθοποιοί που διαλέχτηκαν ειδικά για να υπηρετήσουν τις ανάγκες του έργου.

Read More

And More