Όταν οι Ελληνίδες celebrities πάνε για ψώνια! Φωτογραφίες

Για ψώνια σε γνωστό κατάστημα ρούχων βρέθηκαν οι επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz. Οι διάσημες Ελληνίδες έκαναν τις ανοιξιάτικες αγορές τους και φωτογραφήθηκαν όλο χάρη κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.
Ο λόγος για το ξεχωριστό event που ετοίμασαν τα καταστήματα PINKO με τα οποία συνεργάστηκαν τρεις Έλληνες δημιουργοί και σχεδίασαν συλλεκτικά T-shirts. Οι καλλιτέχνες Άννη Παπαδημητρίου, Ειρήνη Βεργίτση, και Tomy K. εμπνεύστηκαν από την καλοκαιρινή συλλογή της εταιρείας για το 2013 και σχεδίασαν μοναδικά prints σε αριθμημένα συλλεκτικά T-shirts, αποκλειστικά για το διάσημο ιταλικό brand.

/

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Δέσποινα Καμπούρη, η Σίσσυ Φειδά και πολλοί άλλοι.
Tα συλλεκτικά T-shirts της ενέργειας “Designers for Pinko” παρουσιάστηκαν σε δύο exclusive fashion events, στα ομώνυμα καταστήματα της εταιρείας στο Golden Hall και στη Γλυφάδα, όπου επώνυμες λάτρεις του ιταλικού brand, καθώς και πλήθος fashionistas κι εκπροσώπων του Τύπου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία, εμπλουτίζοντας παράλληλα την γκαρνταρόμπα τους με τα απόλυτα must-have της σεζόν από την Pinko.
Δες φωτογραφίες:

Δούκισσα Νομικού

/

/

Δέσποινα Καμπούρη, Μαριέττα Χρουσαλά
/

Σίσσυ Φειδά
/

Δημήτρης Γιαννέτος
/

Δέσποινα Καμπούρη
/

Δούκιισσα Νομικού
/

Μαριάντζελα Παράβαλου Τρικάρδου
/

Read More

And More