Ουρανόεσσα: Ο Κώστας Κρομμύδας αφηγείται το 1ο κεφάλαιο του νέου του βιβλίου!

Ουρανόεσσα: Ο Κώστας Κρομμύδας αφηγείται το 1ο κεφάλαιο του νέου του βιβλίου! | tlife.gr
Μια μια νέα περιπέτεια μυστηρίου και έρωτα επιστρέφει ο Κώστας Κρομμύδας και κάνει την ανατροπή. Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες το νέο του μυθιστόρημα που αναμένεται να μας καθηλώσει. Η “Ουρανόεσσα*” κυκλοφορεί στις 9 Μαΐου, από τις εκδόσεις Διόπτρα και ως τότε ο Κώστας μας αφηγείται το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου του, με τον δικό του μοναδικό τρόπο…

Ναι για πρώτη φορά, ο γνωστός ηθοποιός μας μυεί στον κόσμο της νέας του περιπέτειας έρωτα και μυστηρίου και μας αφηγείται την αρχή της ιστορίας του.

«Στη Σαμοθράκη, το νησί των Καβείρων και των μυστηριακών τους τελετών, ένας έρωτας ολοκληρώνεται μέσα από το πεπρωμένο που θα αφήσει ανεξίτηλα τα χνάρια του στο μέλλον.». Με αυτά τα λόγια ο συγγραφέας μας παρασύρει σε ένα διαφορετικό κόσμο, όπου ο έρωτας και το πεπρωμένο καθορίζουν τις ζωές τον ανθρώπων.

Ο Κώστας Κρομμύδας έχει κυκλοφορήσει ακόμη τα βιβλία “Μπαμπά μεγάλωσέ με” και “Η ζωή που έλειπε”, την “Ογκρέσσα” και το “Μη με λησμόνει”! Τώρα όμως, στην πιο ώριμη συγγραφική του στιγμή ετοιμάζεται να μοιραστεί με το αναγνωστικό κοινό μια ξεχωριστή ιστορία!

READ more