Ούτε μία ούτε δύο!12 νταντάδες κουβάλησαν μαζί τους στις διακοπές Jolie-Pitt!

Το πλέον διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, όσο κι αν το θέλει, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο όταν ταξιδεύει αφού το πλήθος των ατόμων της οικογένειας συνιστά ομάδα! Αυτή τη φορά όμως μάλλον το παράκαναν!

Σίγουρα τα 6 παιδιά του ζεύγους Jolie-Pitt έχουν αυξημένες ανάγκες φύλαξης αλλά το να πας διακοπές στην Καραϊβική κουβαλώντας 12 νταντάδες είναι υπερβολή!

Hardly the Pitts: The power couple are putting their feet up at Donna Karan's palatial Turks and Caicos pad

Το διάσημο ζεύγος αποφάσισε να παραθερίσει στην πολυτελή καλοκαιρινή κατοικία της σχεδιάστριας Donna Karan στα νησιά Turks and Caicos (δες το άρθρο του Tlife για το πώς είναι το σπίτι ).

Και δεν αρκεί ο “στόλος” από παιδιά και νταντάδες. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post μαζί τους παραθερίζουν οι γονείς του Pitt καθώς και ο ο αδερφός και η αδερφή του με τις οικογένειές τους!

Keeping her Jolie busy: It is perhaps understandable that Angelina would take advantage of her resources during their holiday

Η πολυτελής κατοικία έχει εντυπωσιακή θέα και πρόσβαση στον ωκεανό και σε ιδιωτική παραλία που την καθιστά ιδανική για να αποφύγει η οικογένεια τα αδιάκριτα βλέμματα. Όμως σε ένα τόσο μικρό μέρος όλοι οι ντόπιοι αντιλήφθηκαν την παρουσία τους αφού σε κάθε παιδί αντιστοιχούσαν δύο νταντάδες σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια σκοπεύει να κάνει… παγκόσμια περιοδεία διακοπών, οπότε και άλλοι κάτοικοι άλλων περιοχών θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ποδοσφαιρική ομάδα Jolie-Pitt να μετακινείται!

Read More

And More