Π. Δεβετζή : “Στο τέλος του μήνα βγαίνει το διαζύγιό μου”

Η αθλήτρια Πηγή Δεβετζή μίλησε στο περιοδικό “People” για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πούλο, για τον αθλητισμό, για τον αν θέλει να κάνει οικογένεια, για την συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” αλλά και για το αν θα έκανε ποτέ τηλεόραση!
Για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πούλο η ίδια αποκαλύπτει : “Το διαζύγιο θα βγει με κοινή συναινέσει στο τέλος του μήνα. Εξάλλου, όταν χωρίζεις με κάποιον, τα χαρτιά είναι απλώς και μόνο τυπικές διαδικασίες”.

Όσον αφορά την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “Dancing with the stars” λέει ότι θέλει να την θυμάται ο κόσμος ως αθλήτρια και όχι ως πρόσωπο της showbiz : “Θεωρώ ότι πρέπει να ξέρεις πως να διαχειριστείς την δημόσια εικόνα σου. Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα για μένα είναι οι επιτυχίες μου στον αθλητισμό. Τα υπόλοιπα είναι φούσκες που σκάνε, ο κόσμος πρέπει να με θυμάται ως αθλήτρια” και συνεχίζει ότι θα έκανε τηλεόραση μόνο αν η πρόταση που θα της έκαναν θα ήταν ενδιαφέρουσα : “Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα παιχνίδι, μια αθλητική εκπομπή ή ακόμα και μια εκπομπή με διατροφή ή γυμναστική. Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν θέλω να πάρω την δουλειά κανενός”.
Τέλος η Πηγή αποκαλύπτει ότι θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά : “Τώρα θέλω να αποκτήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια και παιδιά με έναν άνθρωπο δίπλα μου που θα με αγαπάει και θα με σέβεται. Το σημαντικό είναι να έχουμε χημεία μεταξύ μας”.
Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People!

Read More

And More