Π. Φιλιππίδης: “Αν δεν δουλέψω, δεν θα έχω να ζήσω.”

Ο διάσημος κωμικός μίλησε στο περιοδικό “People” για το lifestyle, για τα χρήματα που βγάζει ως επιτυχημένος ηθοποιός, για την πολιτική, αλλά και για τις… μελαγχολικές τάσεις!

Ο Πέτρος δήλωσε ότι δεν συμμετέχει σε ατυτό που λέμε lifestyle: “Έτσι όπως εννοούμε σήμερα το lifestyle, όχι. Εγώ προσπαθώ να μην απλώνω τα πόδια μου πέρα από το κρεβάτι μου. Ήμουν συνεπής απέναντι σε αυτά που έβγαζα και στον τρόπο που τα ξόδευα. Δεν κατηγορώ κάποιον, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, όμως παραμένω μαζεμένος και συγκροτημένος.”

Όσον αφορά τα χρήματα που βγάζουν οι ηθοποιοί αποκάλυψε: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πω ότι αμειβόμαστε καλά, ζούμε μια άνετη ζωή, ίσως λίγο πάνω από το μέσο όρο, αλλά δεν έχω λύσει το βιοποριστικό μου πρόβλημα. Αν δεν δουλέψω, δεν θα έχω να ζήσω. Μπορεί να μην έχω πρόβλημα για ένα χρόνο, όμως μετά θα έχω. Μην ξεχνάς ότι εμείς οι ηθοποιοί κάθε 6 μήνες ψάχνουμε για δουλειά.”

Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική γιατί δεν τον ενδιαφέρει: “Μου το πρότειναν κατά καιρούς όμως ποτέ δεν δέχτηκα. Με απασχολεί η πολιτική, τα κοινά, η χώρα μου αλλά δεν θέλω να τα δω απ’ την άλλη μεριά.”

Για το αν έχει μελαγχολικές τάσεις αποκάλυψε: “Πολύ ωραία μου το θέτεις, πολύ κομψά, αλλά θα σου απαντήσω πεζά: Είμαι λίγο μουρτζούφλης και μονόχνοτος. Με τις παρέες μου όμως γελάω κάνω πλάκες αλλά δεν είμαι πάντα και με όλους με το χαμόγελο ως τα αυτιά.”
Τέλος δήλωσε ότι αντλεί χαρά από την οικογένειά του, από την δουλειά του, από τους δικούς του ανθρώπους και από πολύ απλά πράγματα: “Όσο μεγαλώνω διαπιστώνω ότι τα πολύ απλά στη ζωή, όπως μια ωραία σκέψη, μια ησυχία, είναι πολύ σημαντικά και τελικά αυτά σε πάνε παρακάτω. Όλα από εκεί ξεκινάνε. Από τα απλά.”

Read More

And More