Π. Φιλιππίδης στο TLIFE:”Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος μου!”

Σε μια από τις πιο καλές επαγγελματικές περιόδους της ζωής του βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα “Μια φορά και ένα μωρό” μαζί με τον Σάκη Μπουλά, βρίσκεται στο θέατρο μαζί με την Άννα Παναγιωτοπούλου και επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από το ρόλο του “Νικηφόρου” στη σειρά του Mega “50 – 50”!

Ο γνωστός ηθοποιός που δεν χάνει στιγμή το χιούμορ του και έχει πάντα μια έξυπνη ατάκα να σου πει, μίλησε στο TLIFE για την επιτυχία της σειράς του Mega και αποκάλυψε πως είναι ως πατέρας.
“Είμαι ο πλέον ανίκανος πατέρας γι’ αυτό και παίζω τον πατέρα στην ταινία “Μια φορά και ένα μωρό” και το σίριαλ για να είμαι καλύτερος πατέρας. Δημιουργώ ένα καλό άλλοθι για το κοινό και εξιλεώνομαι κιόλας”, δήλωσε με μια δόση χιούμορ και έσπευσε να προσθέσει: “Λέγοντας όλα αυτά δεν είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Απλώς αστειεύομαι”.
Εξάλλου, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος η οικογένεια και το παιδί του είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή του. “Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος μου!”, εξομολογήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Μιλώντας για την μεγάλη επιτυχία και το δυναμικό come back που έκανε η σειρά του Mega “50 – 50”, o ίδιος σχολίασε το εξής:”Η τριανδρία με Μπουλά και Χαϊκάλη επέστρεψε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό” και πρόσθεσε: “Την επιτυχία την ελπίζω, δεν την περιμένω. Θα ήθελα να έρθει. Κάνω τα πάντα για να γίνει μια καλή δουλειά και να καταλήξει στο να γίνει επιτυχία”.
Όσον αφορά τέλος, τη συμμετοχή του στην ταινία του Νίκο Ζαπατίνα που βγαίνει σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: “Έχω ένα καταπληκτικό ρόλο στην ταινία και είχα μια πολύ καλή συνεργασία με τον Σάκη Μπουλά”.
Τέλος, όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς και τις ατυχίες που τους είχαν συμβεί, ο ίδιος είπε: “Τα εξωτερικά γυρίσματα έχουν πάντα πολλές δυσκολίες. Είσαι στο έλεος του καιρού, του ήλιου και της βροχής και όλων των αστάθμητων παραγόντων που συμπεριλαμβάνονται στα εξωτερικά γυρίσματα. Δεν είσαι κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους, Αλλά εμείς τα νικάμε τα στοιχεία της φύσης”.

Read More

And More