Π. Κωστόπουλος: Όλα όσα αποκάλυψε στο “Πρωινό mou” για τη σύλληψή του!

Στο “Πρωινό mou” εμφανίστηκε κανονικά σήμερα το πρωί μετά τη χθεσινή του σύλληψη ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής που οδηγήθηκε χθες στη ΓΑΔΑ για χρέη στο Δημόσιο μίλησε σήμερα στην εκπομπή του για αυτήν την περιπέτειά του.

Με το “καλημέρα” ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: “Σήμερα θα είναι μια υπέροχη μέρα. Ο Άκης θα με γλυκάνει με τους καλύτερους λουκουμάδες και λίγο αργότερα ο Πέτρος Κωστόπουλος θα μιλήσει για αυτό που έζησε. Αυτό που έγινε χθες είχε πολύ χαρά, στρες πίεση και αλήθεια μετά”.
Ενώ στη συνέχεια της εκπομπής του μίλησε ανοιχτά για το θέμα αποκαλύπτοντας τα εξής: “Χθες ήμουν διακαναλικός. Έλειπα από εδώ για ένα πλημμέλημα που έγινε τεράστιο θέμα. Θέλω να ευχαριστήσω ένα μεγάλο κομμάτι του Τύπου που με αντιμετώπισαν με σεβασμό. Και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά στη ΓΑΔΑ που με περιποιήθηκαν”.
“Πήγα για 2 πράγματα που κατηγορούμε το ένα είναι για ιδιωτικά νοίκια που παραχώρησαν στην εφορία και το Δημόσιο και το άλλο είναι για το ΙΚΑ των εργαζομένων της εταιρείας που χρεοκόπησε.
Είχα ένα μαγαζί που δεν πήγε καλά και έκλεισε, αλλά στην ίδια θέση με εμένα είναι 3.000.000 Έλληνες. Εγώ στο μαγαζί και την εταιρεία μου έβαλα για ένα χρόνο ό,τι είχα και δεν είχα”, συμπλήρωσε.
Μιλώντας για το πόσο γρήγορα διέρρευσε η πληροφορία ότι βρέθηκε στη ΓΑΔΑ, δήλωσε: “Για πρώτη φορά διέρρευσε ότι ήμουν εκεί. Μου πήραν αποτυπώματα, με έβγαλαν φωτογραφίες και έγινε κανονικά διαδικασία”.

Read More

And More