Π. Μουζουράκης: Δίπλα σε Σαββόπουλο, Ζουγανέλη, Μαχαιρίτσα, στην Ακτή Πειραιώς

Τις παραστάσεις με το ψυχαγωγικό “Γκαγκαντίν” συνεχίζουν κανονικά στην Ακτή Πειραιώς μετά και από την μεγάλη επιθυμία που είχε πριν το θάνατό του ο Σάκης Μπουλάς. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και μουσικός που έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν λίγες μέρες, είχε ζητήσει στους φίλους του να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους, μετά το θάνατό του.

Έτσι η παρέα των Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς με την παράσταση “Οι γενναίοι της νύχτας”. Στην ομάδα όμως, για να “καλύψει” το κενό που άφησε η απώλεια του Σάκη Μπουλά έρχεται ο Πάνος Μουζουράκης.

/

Έτσι κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 7 Μαρτίου μέχρι και τις 12 Απριλίου 2014, δίπλα στο Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη θα εμφανίζεται και ο Πάνος Μουζουράκης, συμμετέχοντας με την παρουσία του και τις εμπνεύσεις του στο εντελώς ανανεωμένο ψυχαγωγικό και παρεΐστικο “ΓΚΑΓΚΑΝΤΙΝ”, που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό από την πρώτη στιγμή, κάνοντας την “ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς” στέκι του φετινού χειμώνα και το πρόγραμμα της, τη μουσική παράσταση της χρονιάς.
Κείμενα: Δ. Σαββόπουλος, Ε. Λασκαρίδης, Κ. Μπλιάτκας, Γ. Σκαμπαρδώνης και Γ. Ζουγανέλης
Σκηνικά-Κοστούμια: Μάριος Σπηλιόπουλος. Βοηθοί σκηνογράφοι: Θόδωρος Βογιατζίδης, Εύη Καλογηροπούλου
Σχεδιασμός – εκτέλεση φωτισμών & video: Περικλής Μαθιέλλης-Kamvas Productions, Φίλιππος Τρέπας
Βοηθός: Γρηγόρης Αναγνώστου.
Ήχος: Γιάννης Τούντας και Γιώργος Καραγιαννίδης. Βοηθός: Γιάννης Πρωτόπαππας
Ενορχηστρώσεις: Νίκος Καλαντζάκος, Στάθης Άννινος, Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch

Read More

And More