Π. Παπανδρέου: Η γυναίκα που γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη δικαιοσύνη!

Τις τελευταίες μέρες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έκανε μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις των τελευταίων ετών. Ξαφνικά έπεσε φως σε μία υπόθεση είναι πολλά χρόνια γνωστή αλλά απλησίαστη! Και όλο αυτό γίνεται χάρη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου, μια γυναίκα που γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη δικαιοσύνη.

Η 32χρονη εισαγγελέας συνδέθηκε με την “παράγκα” του ελληνικού ποδοσφαίρου το Σεπτέμβριο του 2010, όπου και ανέλαβε την προκαταρκτική εξέταση για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική υπόθεση διαφθοράς.

Κάποιους μήνες πριν η νεαρή εισαγγελέας είχε συναντηθεί με τέσσερα στελέχη της ΟΥΕΦΑ που είχαν καταθέσει για λόγους ασφαλείας σε μια αίθουσα του αεροδρομίου Αθηνών. Πριν τρεις μέρες έσκασε η βόμβα των συλλήψεων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Το όνομα της Πόπης Παπανδρέου δεν συνδέεται μόνο στην υπόθεση της “παράγκας” δηλαδή των στημένων παιχνιδιών αλλά και με την υπόθεση των “υποβρύχιων μιζών”, καθώς και την υπόθεση Μαρκογιαννάκη.

Αν και όλοι την συζητάνε και προφανως το όνομά της θα ακουστεί και σε άλλες μεγάλες υποθέσεις αφού θεωρείται από τα πιο εργατικά και ακέραια άτομα του χώρου, η ίδια δεν θεωρεί την εξέλιξη της παράγκας” δικό της μόνο κατόρθωμα και υπογραμμίζει ότι αποτελεί συλλογική δουλειά.

Read More

And More