Π. Πετράκης: Η απάντησή του στο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας

Μετά την Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πετράκης δίνει την απάντησή του στη σκληρή κριτική που τους άσκησε δημοσίευμα της “Ελευθεροτυπίας” για τη συμμετοχή τους στη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο “Πολύ Μπλα μπλα” και έκανε λόγο για ένα δημοσίευμα που έχει στόχο τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη.
“Προφανώς η συγκεκριμένη κυρία (σ.σ. που έγραψε την κριτική) δεν έχει προσωπική άποψη, δεν μας έχει ακούσει και έχει μένει στην τηλεοπτική εικόνα μας. Όμως ένας καλλιτέχνης δεν είναι ένα πράγμα είναι μια πολυδιάστατη προσωπικότητα. Αν μπορώ να μιλήσω για τη δική μου περίπτωση επαγγελματικά είμαι ηθοποιός και τραγουδιστής”, είπε και πρόσθεσε: “Αυτό που θα πω είναι ότι το έργο και το μήνυμα του Θεοδωράκη ξεπερνά τα τηλεοπτικά, τις δήθεν κουλτουριάρικες κατστάσεις και καταφέρνει να μιλήσει στη ψυχή του κάθε ανθρώπου. Αυτό κάνουμε και εμείς συμμετέχοντας στην ορχήστρα του Μίκη και η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη”.
Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: “Είναι άσχημο στην Ελλάδα πως έχουμε συνηθίσει να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους και να βάζουμε ταμπέλες. Αυτά είναι κάποια στεγανά, που ελπίζω η νέα γενιά και η κοινωνία να τα ξεπεράσει. Κριτής μου είναι το κοινό”.
Τέλος, ο Παναγιώτης δήλωσε πως θεωρεί ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έχει στόχο εκείνον και την Κατερίνα, αλλά τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη. “Δυστυχώς το δημοσίευμα έχει στόχο τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη. Όταν ένας άνθρωπος λέει την αλήθεια κατάμουτρα και μας ξεβολεύειε, προσπαθούμε να τον “χτυπήσουμε” με κάθε τρόπο”, κατέληξε.

Read More

And More