Π. Πετράκης στο ΤLIFE: Μου αρέσει το σώμα της Μελέτη. Είναι όσο πρέπει στρουμπουλή!

Ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ”HEALTH & FITNESS” του TLIFE, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διατηρείται σε φόρμα, καθώς και για τον τύπο γυναίκας που του αρέσει…

Παίζει ρόλο η δουλειά σου στο να είσαι πιο προσεκτικός;
Όχι, το κάνω καθαρά και μόνο για την προσωπική μου ματαιοδοξία και φιλαρέσκεια. Για το πώς θέλω εγώ να βλέπω την εικόνα μου. Σαφώς και η εμφάνιση έχει να κάνει με το επάγγελμα του ηθοποιού. Μετράει! Όμως αυτό ήταν απλά μια έξτρα δικαιολογία για να κάνω γυμναστική. Για να καθαγιάζεται και με άλλον ένα τρόπο η συνήθειά μου αυτή.

Μπορείς να ακολουθήσεις τη διατροφή με τα ωράρια της δουλειάς; Αν χρειαστεί να φας από έξω;
Ακόμη κι όταν χρειαστεί να φάω από έξω ξέρω τι να φάω. Μπορώ να φάω άνετα 4 καλαμάκια κοτόπουλο με σαλάτα. Στη χειρότερη περίπτωση μπορώ να φτιάξω ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί, που να περιέχει γαλοπούλα, κοτόπουλο, αυγό και σαλάτα επίσης. Υπάρχουν τέτοιες μικρές λύσεις ανάγκης.

Υπάρχει παρόλα αυτά κάποιο φαγητό στο οποίο να μην μπορείς να αντισταθείς;
Φαγητό όχι τόσο, η αδυναμία μου η μεγάλη είναι τα γλυκά. Εκεί παλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Εκεί έχω το πρόβλημα. Γιατί ομολογώ ότι θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με σοκολάτα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα… να μην τρώω τίποτα άλλο. Εκεί χτυπιέμαι πολλές φορές στον εαυτό μου που δεν μπορεί να αντισταθεί. Κάποια στιγμή θα φάω. Βέβαια ευτυχώς περνάω και περιόδους που λέω ότι δεν μπορεί μια σοκολάτα να σε υποδουλώνει. Είσαι πιο δυνατός. Έχεις μεγαλύτερη θέληση. Κι εκεί τα καταφέρνω και περνάω περιόδους χωρίς γλυκό αρκετά μεγάλες. Συνήθως είναι τέτοιες περίοδοι που θέλω να κόψω. Γιατί πλησιάζει καλοκαίρι κι όσο πιο γραμμωμένοι είμαστε, είναι πιο ωραία.

Skinny ή καμπύλες; Τι προτιμάς;
Οπτικά προτιμώ να βλέπω καμπύλες γραμμές. Το ανορεξικό σώμα δεν μου φαίνεται ελκυστικό.

Ποια επώνυμη θα έλεγες ότι θαυμάζεις για το σώμα της;
Μου αρέσει πάρα πολύ το σώμα της Ελεονώρας Μελέτη.

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την εμφάνισή της στο Dancing;
Δεν το έχω παρακολουθήσει όλο αυτό. Αλλά νομίζω ότι είναι όσο πρέπει στρουμπουλή. “Στρουμπουλή”, έχει καμπύλες δηλαδή. Είναι ένα σώμα ζουμερό, αυτό θέλω να πω. Εγώ νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Από τις πιο αδύνατες καταστάσεις νομίζω ότι η Βίσση έχει ένα πολύ ωραίο σώμα.

Το όμορφο και γυμνασμένο σώμα του Παναγιώτη απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και πειθαρχεία. Διάβασε εδώ τα fitness μυστικά του και δες φωτογραφίες από το γυμναστήριο!

Read More

And More