Π. Τσαπανίδου: Ερωτευμένη στο πλευρό του Ν. Ιατρού!

Είναι δυναμική, όμορφη, επιτυχημένη, ξεχωρίζει για τη φερεγγυότητά της, ενώ έχει αποδείξει ότι είναι “αντράκι” στη ζωή της… Ο λόγος φυσικά, για την Πόπη Τσαπανίδου, που πρόσφατα βραβεύτηκε ως “η τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς” και ταυτόχρονα διανύει, όπως διαβάσαμε στην “Real life” μια από τις καλύτερες χρονιές της ζωής της.

… Αφού την επαγγελματική της καταξίωση, ολοκληρώνει η γνωριμία της με τον χρηματιστή, Νίκο Ιατρού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κοινές τους εμφανίσεις σε πολυσύχναστα στέκια της Αθήνας, είναι ολοένα και περισσότερες, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι έχουν βρεθεί μπροστά στην ευχάριστη εικόνα της Πόπης και του Νίκου, να απολαμβάνουν το γεύμα τους χαμογελώντας ο ένας στον άλλο και προδίδοντας τη σχέση τους.

Ακόμα και στον χώρο εργασίας της, όλοι μιλούν για μια Πόπη που έχει αλλάξει πολύ τους τελευταίους μήνες. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών, σε μία από τις σπάνιες εξόδους της δημοσιογράφου. Ο γοητευτικός χρηματιστής κέρδισε την καρδιά της με αργά αλλά σταθερά βήματα.

Αν και αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους, δηλώνουν στο περιβάλλον τους απόλυτα ευτυχισμένοι για το ότι είναι μαζί και ονειρεύονται κοινές διακοπές στα νησιά του Ιονίου.

Read More

And More