Π. Τσαπανίδου: ”Ξεπέρασα το θάνατο του συζύγου μου πριν από 3 χρόνια”

Η Πόπη Τσαπανίδου, ή επισήμως Παρθένα Τσαπανίδου ήταν χθές καλεσμένη στην εκπομπή ”Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο”. Εκείνος την καλωσόρισε στο studio κάνοντας την εξής εισαγωγή: ”Θέλω να καλωσορίσω στο στούντιο μια γυναίκα που είναι μια πολύ σοβαρή δημοσιογράφος, που κάνει εκπομπή κάθε μέρα στην τηλεόραση και το όνομά της αναφέρεται σε πολλές αντρικές και γυναικείες παρέες ως μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Είναι μητέρα τριών παιδιών, αλλά, παρ’ όλα αυτά, είναι και… Παρθένα! Μου είπε ότι αν το πω αυτό στον αέρα, δεν θα μπει στο στούντιο. Για να δούμε, τώρα που το είπα, θα μπει τελικά;”, είπε γελώντας ο ίδιος.

Σχετικά με την ζωή της, τις κορούλες και τον σύζυγο που έχασε, είπε: ”Όταν ήμουν 20 ετών απέκτησα την πρώτη μου κόρη και έπειτα από τρία χρόνια απέκτησα και τις δίδυμες μου. Το ατύχημα του συζύγου μου συνέβη αμέσως μετά τον πρώτο υπέρηχο που έμαθα ότι είμαι έγκυος με δίδυμα. Είναι μια ιστορία που λες ότι συμβαίνει μόνο στα μυθιστορήματα και ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο σε σένα δεν θα μπορέσεις να το αντέξεις. Έχω να σου πω ότι αντέχεις. Και τη μεγαλύτερη δυσκολία να έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος μπορεί να ανταπεξέλθει αν επιλέξει να το κάνει.”

Και συνέχισε: ”Υπήρχαν δύο δρόμοι, ο δρόμος του δεν μπορώ εγώ να σηκώσω το φορτίο και υπάρχει η επιλογή του αντέχω και πρέπει. Το ατύχημα συνέβη μια βδομάδα μετά τον πρώτο υπέρηχο που έμαθα ότι έχω δίδυμα παιδιά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Πέρασα πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είχα ξεπεράσει το όλο γεγονός, αλλά στην πραγματικότητα το είχα απωθήσει πίσω από ένα παραβάν στο μυαλό μου. Το ξεπέρασα πριν από τρία χρόνια, όταν έκλαψα για πρώτη φορά. Θέλει σκληράδα η ζωή για να τα πας καλά. Τώρα μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό το γεγονός, γιατί μπορώ πια να το διαχειριστώ. Και θέλω να πω στις γυναίκες που ενδεχομένως περνούν μια παρόμοια κατάσταση ότι γίνεται να το ξεπεράσεις, με πολλή δύναμη και πάλη.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More