Π. Ζήνα: Αναρρώνει μετά τη χειρουργική επέμβαση – Τι λέει στο TLIFE ο σύζυγός της Γ. Λύρας

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε μετά το τέλος των εμφανίσεων της στο Θέα με τον Γιάννη Πλούταρχο η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή ερμηνεύτρια έκανε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα που μας ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά στην επέμβαση και τώρα η Πέγκυ ξεκουράζεται και κάνει αφωνία. “Πράγματι η Πέγκυ υπεβλήθη πριν 3 μέρες σε επέμβασή στις φωνητικές χορδές και όλα πήγαν καλά. Για τις επόμενες επτά ημέρες πρέπει να κάνει αφωνία και χρειάζεται να ξεκουραστεί για 1,5 μήνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

/

Αξίζει να αναφέρουμε πως η γνωστή ερμηνεύτρια είχε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα από αυτό το μικρό πρόβλημα υγείας και είχε προγραμματίσει την επέμβαση που χρειάστηκε να γίνει τελικά λίγο νωρίτερα.
Το περασμένο Σάββατο μάλιστα, βρέθηκε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή για την τελευταία εμφάνιση του καλοκαιριού και ευχαρίστησε συγκινημένη τον κόσμο για τη μεγάλη αγάπη που τους έδειξε.

/

Τώρα πιο ήρεμη και χαλαρή η Πέγκυ ξεκουράζεται έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την μπέμπα τους, ενώ στις επόμενες μέρες που πρέπει να αναρρώσει και αναγκαστικά δεν θα κάνει κάποια live εμφάνιση, πιθανότατα θα ασχοληθεί με τις ετοιμασίες της βάφτισης της κόρης της.
Εμείς της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More