Π. Ζήνα – Γ. Λύρας: Ταξίδι – αστραπή στη Σουηδία! Φωτογραφίες

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά
Λίγο πριν την έναρξη στο Θέα με τον Γιάννη Πλούταρχο, η Πέγκυ Ζήνα ταξίδεψε με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα στη Σουηδία. Αφορμή για το ταξίδι-αστραπή που έκαναν ήταν ασφαλώς η συναυλία της γνωστής ερμηνεύτριας στη Στοκχόλμη.

Η Πέγκυ τραγούδησε χθες βράδυ για τους Έλληνες και όχι μόνο της Σουηδίας σε ένα μοναδικό event που διοργανώθηκε στα “Bouzoukia nights” όπου έχουν τραγουδήσει πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες.

/

Η γνωστή ερμηνεύτρια και ο σύζυγός της φαίνεται πως λίγο μετά την απονομή του Πλατινένιου άλμπουμ της, ετοίμασαν βαλίτσες για το εξωτερικό και ταξίδεψαν με τους συνεργάτες τους για τις Σκανδιναβικές χώρες. Ο Γιώργος Λύρας, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από τις ομορφιές της περιοχής με τους φίλους του στο twitter.

/

Ενώ, σήμερα ανέβασε και μερικές φωτογραφίες της Πέγκυς και των συνεργατών του, την ώρα που περίμεναν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο για την πτήση τους.

/

Η αφίσα της εμφάνισής της…
/

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164