Π. Ζήνα: Οι δύσκολες ώρες που πέρασε και το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί!

Για την μικρή Ηλέκτρα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της, την περιπέτεια υγείας του συζύγου της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι μίλησε η Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People”.
Η Πέγκυ αποκάλυψε πως η περιπέτεια υγείας του συζύγου της, άλλαξε τη ζωή τους και εξομολογήθηκε πως η κόρη της είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της. Όσο για το αν θα κάνει δεύτερο παιδί; Αυτό μάλλον δεν είναι στα άμεσα σχέδια, αφού ποτέ δεν μπορείς να το προγραμματίσεις.

“Δεν το έχω βάλει σκοπό να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Δεν αποκλείω κάτι, αλλά δεν το έχω βάλει σκοπό. Εξάλλου όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Αν ο Θεός μου στείλει κι άλλο παιδάκι ευχαρίστως η Ηλέκτρα θα αποκτήσει αδελφάκι”, είπε χαρακτηριστικά.
Πώς αντιμετώπισε η Πέγκυ, όμως τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την υγεία του συζύγου της;
“Όταν ο Γιώργος έκανε την εγχείριση στην καρδιά του ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, όμως εκείνη τη στιγμή το μωράκι που έχεις στην κοιλιά σου, σου δίνει πολλή δύναμη. Φυσικά όλο αυτό έγινε για καλό, γιατί ο Γιώργος ξαναγεννήθηκε. Έγινε πιο υγιής από ποτέ, βελτιώθηκε πολύ η ποιότητα της ζωής του. Τελικά η Ηλέκτρα έκανε πολύ καλό και στους δυο μας γιατί προσέχουμε πολύ την υγεία μας. Παρόλο που τότε πέρασα δύσκολα, τώρα μόνο ως κάτι πολύ καλό το θυμάμαι, γιατί άλλαξε τη ζωή μας προς το καλύτερο”.
Πώς νιώθει που η μικρή έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της;
“Ήμουν προετοιμασμένη από τότε που την είχα στην κοιλιά. Τα κορίτσια έχουν αδυναμία στον μπαμπά, όμως νιώθω κι εγώ την αγάπη της. Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της, αλλά επειδή αγαπάω πολύ και τους δύο, δεν ζηλεύω. Έχω πείσει τον εαυτό μου να μη ζηλεύω”
Τι κάνουν μαζί μαμά και κόρη;
“Είναι ό,τι πιο ονειρεμένο έχω ζήσει, ο σημαντικότερος ρόλος, ο ρόλος που σε ολοκληρώνει ως άνθρωπο. Ήθελα πάντα να φέρω στον κόσμο ένα παιδάκι και ευτυχώς, όταν το θέλησα, δεν άργησε καθόλου ο Θεός να μου το στείλει. Είμαι πολύ δεμένη με την κόρη μου και ο ερχομός της έδεσε περισσότερο τη σχέση μου με τον Γιώργο. Από τότε που έγινα μητέρα, νιώθω ότι οφείλω να είμαι καλύτερος άνθρωπος, γιατί πρέπει να περάσω κάποια μαθήματα στην κόρη μου. Oφείλω να τη γεμίσω με αγάπη και ασφάλεια, για να έχει μια ασπίδα στον κόσμο που θα μεγαλώσει αύριο. Ακόμα και στη δουλειά μου νιώθω ότι πρέπει να είμαι καλύτερη από ποτέ, γιατί θέλω να περάσω στη μικρή πως είναι καλό να ακολουθήσει το επάγγελμα που αγαπάει και να δίνει τον εαυτό της για να γίνει πετυχημένη. Η Ηλέκτρα μού έχει κάνει πολύ καλό σε όλα
Η Πέγκυ αποκάλυψε μάλιστα πότε θα γίνει και η βάφτιση της μικρής, που πέρσι αναβλήθηκε λόγω του χαμού της γιαγιάς της.
“Η βάφτιση θα γίνει την άνοιξη ή μέσα στο καλοκαίρι. Δεν ήθελα να μπλέξω τη χαρούμενη στιγμή με το δυσάρεστο συμβάν της γιαγιάς μου. Το μυστήριο θα γίνει σε στενό κύκλο, γιατί είναι ένα γεγονός που αφορά την κόρη μου και δεν έχω το δικαίωμα να το χειριστώ σαν δικό μου. Τον γάμο μου τον χειρίστηκα όπως ήθελα εγώ και ο σύζυγός μου, ενώ την Ηλέκτρα δεν θα τη βάλω σ’ αυτή τη διαδικασία”.

Μετά από δεκαεπτά χρόνια σχέσης ζηλεύει τον σύζυγό της;

“ Δεν μου έχει δώσει δικαιώματα για να ζηλεύω. Αν θα έβλεπα μια ανάρμοστη συμπεριφορά μιας γυναίκας προς τον άντρα μου, θα με πείραζε. Εκείνος δεν ζηλεύει καθόλου”, παραδέχεται.

Τέλος, ποια θέση παίρνει αναφορικά με τη λήξη της συνεργασίας με τον Νότη Σφακιανάκη;
“Τώρα δεν θα συνεργαζόμουν με τον Νότη, όχι όμως εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More