«Παγώνει» η εκπομπή του Ακη στο Mega!

«Παγώνει» η εκπομπή του Ακη στο Mega! | tlife.gr

Στον… πάγο μπαίνει τελικά η εκπομπή μαγειρικής του Ακη Πετρετζίκη. Σύμφωνα με τις πληρφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου οι Megaλικοί αποφάσισαν για την ώρα να κάνουν πίσω και να μην προχωρήσουν στο στήσιμο της εν΄λόγω εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα; Οι άνθρωποι του Mega είχαν υποσχεθεί από το καλοκαίρι στον πρώτο Ελληνα «Master Chef», πως εκτός από την καθημερινή του παρουσία στο «Πρωινό Mou», θα αποκτούσε στο κανάλι και την δική του εκπομπή μαγειρικής.Μάλιστα, το χρονοδιάγραμμα έλεγε πως η εκπομπή θα έβγαινε στον αέρα με την ανατολή της νέας χρονιάς, δηλαδή, στις αρχές του 2014.

Η ανατολή της νέας χρονιάς έφτασε, αλλά καμία σχετική κινητικότητα δεν υπήρξε στο κανάλι. Ετσι, απ ΄ότι ρώτησα και έμαθα, η εκπομπή του Ακη για την ώρα έχει «παγώσει» μιας και οι υπεύθυνοι του καναλιού έκριναν πως αυτή την περίοδο ακόμα μία εκπομπή μαγειρικής θα ήταν too much για το πρόγραμμά τους και δεν θα είχε να τους προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Σαφέστατα λέει και πιστεύουν πολύ τον Ακη και θέλουν κάποια στιγμή όντως να κάνει το ντεμπούτο του στο Mega με κάτι εντελώς δικό του, όμως, αυτή την στιγμή ακόμα μία εκπομπή γαστρονομικού περιεχομένου δεν είναι στις προτεραιότητές τους.

Και η μαύρη αλήθεια είναι πως δεν έχουν κι άδικο… Συμπαθέστατος ο Ακης, αλλά αυτό τον χειμώνα έχουμε πήξει στο μαγείρεμα… διακαναλικά!

READ more