Παγώνουν οι σχέσεις Δημήτρη Σταρόβα – ΑΝΤ1; Τι λέει το κανάλι;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί με την είδηση πως ο Δημήτρης Σταρόβας δεν θα βρίσκεται πλέον στο πλατό των “Καρντάσιανς” κάθε Παρασκευή βράδυ. Ο πληθωρικός καλλιτέχνης αποφάσισε να μην βρίσκεται στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου, γιατί πολύ απλά δεν μπόρεσε να πει το “όχι” στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και στους “Αγαμους Θύτες” που επανακάμπτουν στην νυχτερινή Αθήνα.

Μάλιστα, ιδιαίτερος ντόρος δεν έχει προκληθεί από αυτή ακριβώς την είδηση, αλλά από την είδηση ότι οι Αντεννικοί ενοχλήθηκαν με αυτή την απόφαση του Δημήτρη και πως πλέον μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί ένα ψυχροπολεμικό κλίμα. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα;

“Η αλήθεια είναι πως η απόφαση αυτή του Δημήτρη μας αιφνιδίασε, όπως επίσης αλήθεια είναι πως εννοείται πως θα θέλαμε να μην απουσιάζει από καμία εκπομπή μέσα στην εβδομάδα”, αποκαλύπτει στέλεχος του καναλιού στο TLIFE και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Από την άλλη μεριά ,όμως, δεν σημαίνει πως έχει υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις μας με τον Δημήτρη. Είπαμε πως θα δοκιμάσουμε να συνεργαστούμε και με αυτό το τρόπο αναγκαστικά για κάποιες εβδομάδες και αργότερα βλέπουμε”.

Οσο για το αν τίθεται θέμα αντικατάστασής του;

“Οχι, δεν πρόκειται να σπεύσουμε να βρούμε κάποιο αντικαταστάτη. Μπορεί στη θέση του Δημήτρη κάθε Παρασκευή να βλέπουμε κάποιους guest. Θα δούμε… Θέμα αντικατάστασης θα τεθεί όπως καταλαβαίνεις, αν ο Δημήτρης και οι “Αγαμοι” έχουν εμφανίσεις όλο το χειμώνα και ο Δημήτρης αναγκαστεί να λείπει από την εκπομπή μέχρι το τέλος της σεζόν και όχι για κάποιο ορισμένο αριθμό εμφανίσεων, για τις οποίες κι έχουμε κάνει κουβέντα”.




Read More

And More