“Παγώνουν” τα γυρίσματα του “Fab 5” ;

Μυστήριο πλανάται σήμερα από νωρίς το πρωί, για το τι μέλλει γενέσθαι με το “FAB 5” ! Βλέπετε, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη στο “Πρώτο Θέμα”, έχει δημιουργηθεί μέγα ντόρος ! Και αυτό γιατί; Γιατί φρόντισε με το γνωστό του στυλ να μιλήσει με τα… χειρότερα για το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει.

Ο γνωστός δαιμόνιος μάνατζερ έκανε λόγο ότι είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με το συγκεκριμένο φορμά, γιατί πιστεύει πως συμμετέχει σε μία “αηδία”, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την δική του συμμετοχή στο “FAB 5”. Με άλλα λόγια; Αφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, μιλώντας μέχρι και για αποχώρηση : “Είμαι στο παρά τσακ να εγκαταλείψω το σόου” !

Ετσι, η φημολογία της ημέρας θέλει τα προγραμματισμένα για σήμερα γυρίσματα να έχουν αναβληθεί και να σχεδιάζεται στην εταιρία παραγωγής του συγκεκριμένου φορμά έκτακτη σύσκεψη των συντελεστών, προκειμένου να δουν το πως μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα και το αποτέλεσμα του “FAB”, αλλά και το τι θα κάνουν με τον… επαναστάτη Ηλία Ψινάκη.

Και επειδή η φημολογία αυτή που μόλις σας ανέφερα όσο πάει και φουντώνει, εννοείται πως φρόντισα να επικοινωνήσω με ανθρώπους του ΑΝΤ1 για να μου πουν αν όντως είναι έτσι τα πράγματα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τους Ανετννικούς, “δεν τίθεται θέμα αλλαγής των προγραμματισμένων γυρισμάτων, ούτε σήμανε κανένας συναγιερμός μετά τις χθεσινές δηλώσεις Ψινάκη, για να υπάρχει έκτακτη σύσκεψη…”

Με διαβεβαίωσαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα απ ΄όλα αυτά και πως για εκείνους το στήσιμο του προγράμματος συνεχίζεται κανονικά.

Βέβαια, οφείλω να σας εξομολογηθώ ότι δεν είναι και λίγοι εκείνοι, που κάνουν λόγο για… “τρικ” Ψινάκη και για επικοινωνιακά τερτίπια, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ντόρο και άρα και διαφήμιση – έστω και αρνητική – γύρω από το “FAB”, προκειμένου να καταφέρει και να στρέψει επάνω του τα φώτα, έτσι ώστε να του δώσει το… φιλί της ζωής στους πίνακες τηλεθέασης !

Read More

And More