“Πάγωσαν” τα γυρίσματα της εκπομπής “Με το δεξί” ! Τι έχει συμβεί;

Οι δυσάρεστες τηλεοπτικές ειδήσεις που έχουν να κάνουν με γνωστά μας πρόσωπα και αγαπημένα προγράμματα, δεν λένε να σταματήσουν, με αποτέλεσμα να με κάνουν να λέω πια με βεβαιότητα, πως αυτή η χρονιά ήταν όντως λόγω κρίσης, η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης !

Βλέπετε, δεν μπορείς πια παρά να μελαγχολείς με όλα αυτά που μαθαίνεις καθημερινά και τα οποία λαμβάνουν χώρα στον άλλοτε μαγικό, γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης. Εχουμε φτάσει στο σημείο όλοι οι τηλεοπτικοί συντάκτες που να μην περνά μέρα και να μην μαθαίνουμε για μία τουλάχιστον εκπομπή είτε πως ματαιώνεται, είτε πως “παγώνει”, είτε πως περνά τα… σαράντα κύματα μέχρι να βγει στον αέρα !

Νέο κρούσμα ,λοιπόν, υπήρξε και σήμερα. Σύμφωνα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του “TLife”, η εκπομπή του Σπύρου Σούλη, “Με το δεξί”, έχει “παγώσει” και κανείς δεν μπορεί να ξέρει, το πότε ακριβώς θα βρίσκεται και παλι στον τηλεοπτικό αέρα.

Βλέπετε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, εδώ και δύο εβδομάδες η συγκεκριμένη εκπομπή του ΑΝΤ1 παίζει σε επανάληψη, μιας και έχει δημιουργηθεί λέει, μεγάλο θέμα με κάποιους από τους χορηγούς της. Τι θέμα; Μα τι άλλο; Κάποιες από τις εταιρίες που προσέφεραν σημαντικά πράγματα στην εκπομπή, δεν είναι σε θέση άλλο να… συμβάλλουν, με αποτέλεσμα η εκπομπή αυτή την στιγμή να έχει κρεμαστεί !

Ας σημειωθεί πως μέχρι τώρα έχουν βγει στον αέρα δέκα εκπομπές και απομένουν άλλες δύο – τρεις για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Read More

And More