Παιδόπολη το Προεδρικό Μέγαρο: Δες το τρυφερό βίντεο

Ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου πλημμύρισε από παιδικές φωνές, χαμόγελα και παιχνίδια. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχτηκε 29 παιδιά από την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» του Αλίμου, κάνοντας πραγματικότητα την υπόσχεση που τους είχε δώσει, όταν είχε επισκεφθεί τη δομή τους, πριν από έξι μήνες.

Μαζί με τους 29 μικρούς επισκέπτες βρισκόταν η Υφυπουργός, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία ενημέρωσε την κ. Σακελλαροπούλου σχετικά με το πρόγραμμα Αναδοχής και Υιοθεσίας του υπουργείου.

«Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση, βλέποντας τη λαχτάρα αυτών των παιδιών για μια οικογένεια, ένα δικό τους σπίτι, ένα δικό τους δωμάτιο. Και άκουσα με χαρά από την αρμόδια για ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία τα συνόδευσε, ότι το Πρόγραμμα Αναδοχής και Υιοθεσίας του υπουργείου έχει επισπεύσει σημαντικά τις διαδικασίες, ώστε κάθε παιδί να βρει σύντομα ένα φιλόξενο σπιτικό», επεσήμανε, μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακόμα, συνεχάρη τις οικογένειες, οι οποίες δέχονται στους κόλπους τους αυτά τα παιδιά και τα περιβάλλουν με το ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους, τονίζοντας ότι «επιτελούν μια σπουδαία πράξη αγάπης και κοινωνικής ευθύνης».

Δες το τρυφερό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας στο facebook:

Read More

And More