Παίκτης του MasterChef 4 υπήρξε μοντέλο του Λάκη Γαβαλά – Του ετοίμασε ακόμη και τη βαλίτσα για το σπίτι!

Το μεσημέρι της Κυριακής προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star το πρώτο Master Class του τέταρτου κύκλου του MasterChef! Βέβαια εκτός από μαγειρική και συμβουλές από τους τρεις κριτές, είχαμε και λίγη μόδα! Όπως αποκάλυψε, ο 54χρονος Διονύσης διατηρεί στενή φιλία με τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος μάλιστα του έφτιαξε και την βαλίτσα για να είναι stylish σε κάθε επεισόδιο!

«Μια πολύ μεγάλη βαλίτσα. Μου τη γέμισε ο Λάκης… ο Γαβαλάς» απάντησε ο παίκτης, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε… πόσα ρούχα έχει πάρει μαζί του. Ο Διονύσης εξήγησε στη συνέχεια στην κάμερα του MasterChef πως είναι φίλος χρόνια με τον Λάκη Γαβαλά και πως έχει αναλάβει να ζωγραφίσει πολλούς από τους τοίχους του σπιτιού του κριτή του My Style Rocks: «Είναι μια συναλλαγή ρούχα και τέχνη» σχολίασε ο 54χρονος μάγειρας, ο οποίος μας είχε συγκινήσει στις auditions, μιλώντας για τον γιο του που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Μύκονο.

Μάλιστα, ο Διονύσης αποκάλυψε πως υπήρξε και μοντέλο του Γαβαλά! «Είχαμε πάει για την πρώτη φωτογράφηση που είχε γίνει για τα Lac τότε και ο φωτογράφος, ένας Βραζιλιάνος με είδε και ήθελε εμένα. Τότε είχα τατουάζ και δεν υπήρχαν πολλά παιδιά με τατουάζ στην Ελλάδα. Ήμουν μοντέλο δικό του για μερικές μέρες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει δίπλα στο έργο του Διονύση Πρώιου

Read More

And More