Παίκτρια του Nomads κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της μέσω Instagram για κακοποίηση – Το δημόσιο μήνυμά της!

Η Σίσσυ Ζουρνατζή, πρώην παίκτρια του Nomads 2 στον ΑΝΤ1, η οποία είχε προτείνει στον σύντροφό της να παντρευτούν ενώ ήταν ακόμα στο reality επιβίωσης, όχι μόνο χώρισε τελικά, αλλά τον κατηγόρησε και δημοσίως με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι ο λόγος που έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους ήταν η βία.

Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή συνόδευε την κείμενο-κατάθεση ψυχής της με μια από τις κοινές φωτογραφίες που είχε βγάλει με τον πρώην σύντροφό της, έχοντας βάλει pixel στο πρόσωπό του, αλλά και μια εικόνα από το διαδίκτυο που δείχνει μια γυναίκα να δέχεται κακοποίηση από έναν άντρα.

«ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ; Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν » αυτή την σχέση! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο !!! Ποια το αξίζει αυτό καμία …. Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακριά! Δεν αλλάζει ! Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν ! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα ! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρέσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν…..?Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα, όχι αυτός! Αυτά ….. νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες!», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ ; ———————— Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει ; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν » αυτή την σχέση ! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα . Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία ! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο !!! Ποια το αξίζει αυτό καμία …. Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακρυά ! Δεν αλλάζει ! Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν ! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα ! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρεσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν …..👎 Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος ! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός ! Αυτά ….. νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) στις

Read More

And More