Παίκτριες του GNTM συμμετέχουν στο νέο video clip της Ελένης Φουρέιρα και εντυπωσιάζουν!

Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο «YAYO» κυκλοφόρησε από την Panik Records και συνοδεύεται από μία short movie με retro αισθητική, γεμάτη αισθησιασμό, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop, που «σπάνε» ρεκόρ και σύνορα.

Το διεθνών προδιαγραφών music video του «YAYO» είναι εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, όπως η ίδια η Ελένη Φουρέιρα. Η ασυναγώνιστη performer με την εκρηκτική σκηνική παρουσία εμφανίζεται πιο sexy από ποτέ, ενώ παρατηρώντας το καλά μπορεί κανείς να εντοπίσει ένα ακόμα γνώριμο πρόσωπο στο πλευρό της.

Ο λόγος για την Ιωάννα Δεσύλλα, το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το Greece’s Next Top Model και, παρόλο που δεν κατάφερε να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό, διαγράφει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας, με σημαντικές συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδος.

Ωστόσο, η όμορφη Ιωάννα δεν είναι η μόνη παίκτρια του GNTM που εμφανίζεται στο video clip. Η Αγάπη Ολαγκμπέγκι ξεχωρίζει ακόμα με την παρουσία της δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα.

Δες τα καρέ που ακολουθούν:

Ιωάννα Δεσύλλα – Αγάπη Ολαγκμπέγκι

Read More

And More