Pamela Anderson: Επίθεση εναντίον του Αυστραλού πρωθυπουργού

Επίθεση εναντίον του Αυστραλού πρωθυπουργού Σκοτ Μόρισον εξαπέλυσε η Αμερικανίδα ηθοποιός Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) ύστερα από τα σχόλια που έκανε σε βάρος αφήνοντας υπόνοιες για την σεξουαλική της ζωή, αφού είχε προηγηθεί το αίτημά της να βοηθήσει τον ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ.

Μετά το αίτημα της Άντερσον στον κ. Μόρισον να βοηθήσει τον Ασάνζ να επιστρέψει στην Αυστραλία ο πρωθυπουργός σχολίασε λέγοντας: «Καλά όχι, πρώτα απ’ όλα, έχω πολλούς φίλους που ρώτησαν εάν θα μπορούσαν να είναι οι απεσταλμένοι μου για να αξιολογήσουν το αίτημα της Πάμελα Άντερσον».

Απαντώντας στις παρατηρήσεις του Αυστραλού πρωθυπουργού η σταρ του Χόλιγουντ του έστειλε μία ανοιχτή επιστολή καταδικάζοντας τα «περιττά» σχόλιά του.

«Εσείς διαδίδατε και κοροϊδεύατε τα δεινά ενός Αυστραλού και της οικογένειάς του», έγραψε η ηθοποιός στην ιστοσελίδα της Daily Beast.

«Την συνοδέψατε με χυδαία και περιττά σχόλια για μια γυναίκα που εξέφραζε την πολιτική της γνώμη. Όλοι αξίζουμε καλύτερη συμπεριφορά από τους ηγέτες μας, ειδικά σήμερα», συνέχισε.

«Αντί να κάνεις αυτά τα φρικτά σχόλια για μένα, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς τι θα πεις στα εκατομμύρια των Αυστραλών όταν ένας από αυτούς θα οδηγηθεί στις φυλακές του Γκουαντάναμο, επειδή δημοσιοποίησε την αλήθεια».

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας δεν έχει απαντήσει στην επιστολή της Πάμελα Άντερσον, σύμφωνα με την Telegraph.

Ωστόσο η γερουσιαστής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας Κριστίνα Κενεάλι έγραψε στο Twitter: «Δεν συμφωνώ με τις απόψεις της κ. Αντερσον για τον Ασάνζ – αλλά έχει δίκιο για ένα πράγμα: είναι καιρός οι άντρες, συμπεριλαμβανομένου του @ScottMorrisonMP, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη σεξουαλικότητα και την εμφάνιση μιας γυναίκας ως πολιτικά επιχειρήματα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More