Παναγιώτης Γιαννάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Ευγενία – Φωτογραφίες

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εκτός από μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του μπάσκετ, έχει δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια.

Ο διάσημος προπονητής μπάσκετ μαζί με την σύζυγό του, Ευγενία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Κέλλυ και τον Δημήτρη και παραμένουν αγαπημένοι μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

«Είμαστε από το 1977 μαζί με τη γυναίκα μου και παντρευτήκαμε γυρνώντας τραυματίας από την Αμερική το 1982. Φοβερός άνθρωπος, την αγαπώ πολύ, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαδρομή μου. Ήταν δίπλα μου συνεχώς. Δεν ήθελε ποτέ να μου λείψει κάτι και να γίνει βάρος. Προσπαθούσε πάντα να με στηρίξει σε ό,τι αποφάσιζα στη ζωή. Η Ευγενία είναι φοβερός άνθρωπος», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο θρυλικός μπασκετμπολίστας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης καθ’ όλη της διάρκεια της καριέρας του προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το αποδεικνύουν οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του.

Το βράδυ της Τετάρτης 3/8 όμως, έκανε μια εξαίρεση και μαζί με την σύζυγό του βρέθηκαν στο Ηρώδειο θέατρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι παρακολούθησε τη συναυλία από τις πρώτες θέσεις τους θεάτρου ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Read More

And More