Παναγιώτης Μπουγιούρης: Χώρισε τελικά από την Κλέλια Μενελάου;

Παναγιώτης Μπουγιούρης:  Χώρισε τελικά από την Κλέλια Μενελάου; | tlife.gr

Οι φήμες πως ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η αγαπημένη του Κλέλια Μενελάου είναι στα πρόθυρα του χωρισμού, όλο και φούντωναν το τελευταίο διάστημα με τον γνωστό ηθοποιό να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να δίνει τη δική του απάντηση.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι πέρασε από χίλια κύματα το τελευταίο διάστημα. Ο γνωστός ηθοποιός και η κούκλα σύντροφός του είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά η απόσταση φαίνεται πως προκάλεσε τριγμούς στη σχέση τους. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Κύπρο για τις ανάγκες της παράστασης ΘΟΚ « Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» στην Κύπρο, ενώ η Κύπρια σύντροφός του βρέθηκε στην Αθήνα για την θεατρική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες».

Η απόσταση μεταξύ τους φαίνεται πως δημιούργησε αρχικά σύννεφα, αλλά τώρα είναι και πάλι όλα καλά ανάμεσά τους. Σε δηλώσεις του στην Real Life, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βάζει τέλος στα σενάρια χωρισμού: «Η σχέση μου μετράει χρόνια και είμαστε καλά με το κορίτσι μου… Η ωρίμανση της σχέσης θα φέρει και όλα τα υπόλοιπα», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

READ more