Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Δεν του έχει μείνει καμία βίδα του Γαρδέλη, μιλάει μόνος του»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού και με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια αναφέρθηκε στην εμπειρία από τη συμμετοχή του στη “Φάρμα” αλλά και τον λόγω που τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από την τηλεόραση.

«Σαράντα μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς ύπνο, με αγγαρεία, με δολοπλοκίες, με ίντριγκες, με έρωτες, πόσο να αντέξω; Πολλές φορές καθόμουν και τους παρατηρούσα και έλεγα, “γιατί ρε παιδιά;”. Με βάλανε να καθαρίζω τις τουαλέτες, όχι ότι δεν το ήθελα αλλά εσείς οι γυναίκες δεν είστε καθόλου ευγενικές. Πετούσαν τις σερβιέτες ματωμένες κάτω και αναγκαζόμουν εγώ να μαζεύω και να σκάβω τον λάκκο για να τις βάζω μέσα, αφού έχει καλαθάκι. Τι είναι ο Ψωμιάδης, απορριματοφόρο των σερβιετών; Ωραία πέρασα» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Σχετικά με τους συμπαίκτες του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε:  «Σταμάτης… δε του έχει μείνει καμία βίδα. Ήρθε προχθές και του λέω “αντί να τις βιδώσεις, τις ξεβίδωσες πιο πολύ, δεν ανήκεις στον πλανήτη γη”. Μιλάει μόνος του, με τον Δία, με τα πορτοκάλια, με τα μανταρίνια, με τα ζωάκια… Έχεις και τον άλλον τον Κουτσαβάκη, τον ρεμπέτη… πιάνει το μπαγλαμαδάκι και παίζει. Πάει στα πορτοκάλια και παίζει να μεγαλώσουν. Πρώτη φορά βλέπω μπαγλαμαδάκι να μεγαλώνει τα πορτοκάλια».

Στη συνέχεια, εξέφρασε και το παράπονό του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε το σύστημα λέγοντας μάλιστα πως τον… κατέστρεψε.

«Με φάγανε, με φίμωσαν γιατί έλεγα αλήθειες. Ενόχλησε η φωνή μου. Έχω επτά αθωωτικά δικαστήρια και είναι ακόμη ένα που δεν ξέρω αν θα γίνει. Εμένα το σύστημα με κατέστρεψε κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά. Γιατί ρε παιδιά;» είπε.

Read More

And More