Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Η σκληρή απάντηση μετά την απόλυσή του από το Open!

Ανάμεσά στα ονόματα των ατόμων που απολύθηκαν από το Open beyond είναι και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που είχε ξεκινήσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας καινούργιου και στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής αποκαλύπτει πως απολύθηκε λόγω… περικοπών και στέλνει το δικό του αιχμηρό μήνυμα σε αυτούς που εμπιστεύτηκε, όπως αναφέρει.

«Απολύθηκα από το Open… λόγω περικοπών. Αυτή είναι η κατάληξη μιας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο πρόσωπό μου. Μια κατάληξη πραγματικά… «beyond” my imagination. Παρά το αρχικό σοκ, αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν συμβόλαιο.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν  δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους. Δεν νιώθω μόνος και δυστυχώς δεν είμαι μόνος, αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με εμένα απομακρύνθηκαν και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Και όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια».

 

Read More

And More