Παναγιώτης Τσακαλάκος: Έγινε πατέρας – Η φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του μέσα από το μαιευτήριο

Πατέρας έγινε το Σάββατο 22 Μαρτίου ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο τραγουδιστής ο οποίος μας συστήθηκε πριν πολλά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο Greek Idol από το οποίο αναδείχτηκε νικητής.

Έκτοτε, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος δεν έπαψε να ασχολείται ποτέ με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Σε προσωπικό επίπεδο το 2019 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Λίλα, η οποία σήμερα, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο και είναι αγοράκι.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο instagram.

«26 Μαρτίου 2022! Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας! We will love this guy forever» έγραψε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος στην πρώτη του οικογενειακή φωτογραφία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PanagiotisTsakalakos (@ptsakalakos)

Παναγιώτης Τσακαλάκος στο TLIFE

Λίγους μήνες πριν γίνει πατέρας, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο TLIFE: «Είμαι ενθουσιασμένος. Η χαρά μου είναι τεράστια. Έχω κάνει μεγάλη έρευνα. Διαβάζω βιβλία, άρθρα, βλέπω video στο youtube… To πάω εβδομάδα, εβδομάδα. Μέχρι στιγμής έχω μάθει τα πάντα αλλά έχω να μάθω και αυτά που έρχονται. Αυτό που με αγχώνει είναι το αν θα μπορέσω να αλλάξω μια πάνα που θεωρητικά είναι το πιο εύκολο», δήλωνε για την προετοιμασία του πριν γίνει πατέρας.

Read More

And More