Παναγιώτης Βασιλάκος: Εγκλωβισμένος στο Πήλιο για 4η μέρα – «Πνίγονται άνθρωποι – Δεν υπάρχει σωτηρία»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παραμένει εγκλωβισμένος στο Πήλιο για 4η μέρα μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel που έχει σαρώσει τα πάντα στον νομό Μαγνησίας.

Ο πρώην «Bachelor» καθημερινά αναρτά βίντεο και φωτογραφίες στα social media από την κατάσταση που επικρατεί στο Πήλιο, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πως η βροχή πέφτει συνεχώς εδώ και τέσσερις ημέρες.

«Παιδιά κάντε την προσευχή σας. Δεν κάνω πλάκα, μιλάω πάρα πολύ σοβαρά. Αυτό που γίνεται σήμερα δεν έχει προηγούμενο. Ό,τι είχε μείνει στο βουνό σήμερα με αυτό που συμβαίνει θα διαλυθεί. Η καταστροφή θα είναι τεράστια, δείτε εδώ τι γίνεται. Είναι Πέμπτη και οι βροχές έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα. Δεν υπάρχει σωτηρία με τίποτα. Ό,τι είχε μείνει όρθιο σήμερα θα καταστραφεί. Αυτό που συμβαίνει στο βουνό δεν έχει προηγούμενο. Νομίζουμε ότι θα φύγει το σπίτι. Σίγουρα στον κήπο θα έχει γίνει υποχώρηση εδάφους. Πάλι καλά το σπίτι δεν είναι χτισμένο δίπλα στο ρεύμα» ακούγεται να λέει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

 

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ενημέρωσε με μια φωτογραφία στα Instagram Stories του πως στα χωριά Ζαγορά και Πουρί οι άνθρωποι πνίγονται…

Read More

And More