Παναγιώτης Βασιλάκος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της

Η μητέρα του Παναγιώτη Βασιλάκου είχε χθες γενέθλια και ο πρώτος Έλληνας Bachelor δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί με μία φωτογραφία κι ένα τρυφερό μήνυμα.

Ο 31χρονος δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ένα στιγμιότυπο κι έγραψε:  «Γιορτάζει η πιο όμορφη μανούλα στο κόσμο! Μου έχει δώσει τόσο πολύ αγάπη που φτάνει για 3 ζωές!! Χρόνια πολλά Μαμά!!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε δεκάδες ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε δηλώσει για τη μητέρα του στο Happy Day: «Μέσα από τις σχέσεις μου κατάλαβα τι θέλω στη ζωή μου και δεν απέχει πολύ από το πρότυπο της μητέρας μου. Είναι μια ήρεμη γυναίκα, κούκλα, πάρα πολύ εργατική, είναι πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της, στα παιδιά της, στα εγγόνια της, στον άντρα της. Είναι και η κορώνα του σπιτιού. Εμείς οι Μανιάτες θεωρούμε τη μητέρα μας πάντα την κορώνα του σπιτιού. Θέλω να βρω μια γυναίκα στα πρότυπα της μητέρας μου»

Να σου θυμίσουμε ότι η μητέρα του Παναγιώτη Βασιλάκου είχε εμφανιστεί μαζί με τον πατέρα του σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του The Bachelor, προκαλώντας θετική εντύπωση εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό.

Read More

And More