Παναγιώτης Βασιλάκος: Κινδυνεύει το σπίτι της αδερφής του στα Βίλια από τις φλόγες – Το δημόσιο μήνυμά του

Ώρες αγωνίας βιώνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Η μεγάλη φωτιά που καίει στα Βίλια έχει φτάσει πλέον σε απόσταση λίγων μέτρων από τα σπίτια.

Οι πυροσβέστες κάνουν ό,τι μπορούν από γη και αέρα για να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα σπίτια ενώ οι κάτοικοι, βοηθούν με όλες τις δυνάμεις τους για να σώσουν τις περιουσίες τους. Ο πρώην “Bachelor” αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories του ότι κινδυνεύει το εξοχικό της αδερφής του στα Βίλια και πως χθες παραλίγο να μπει η φωτιά μέσα, μη γνωρίζοντας ακόμη το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί η κατοικία των αγαπημένων του προσώπων.

“Ξανά καίγονται τα Βίλια! Όλως τυχαίως! Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου διατηρούν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στην περιοχή, που για πρώτη φορά επισκέφτηκα φέτος. Οι Πολωνοί πυροσβέστες έσβησαν χθες τη φωτιά καθώς έμπαινε στο σπίτι. Δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς ακόμα. Και σήμερα είδαν τους εμπρηστές στο ίδιο σημείο να βάζουν φωτιά και τους κυνήγησαν! Αυτές τις πληροφορίες μου έδωσε η αδερφή μου που μίλησε με κάτοικο της περιοχής” τόνισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Read More

And More