Παναγιώτης Βασιλάκος: Ξεσπά δημόσια μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέτα Τσομπανίδου

Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το τέλος του The Bachelor.

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά (Δες εδώ όλες τις δηλώσεις της).

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, από την πλευρά του, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σε τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο μέσα από το προφίλ του στο Instagram θέλησε να απαντήσει σε κάποιους που τον κατέκριναν, όσο καιρό ήταν ζευγάρι με τη νεαρή cheerleader.

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και τη Νικολέτα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του!» έγραψε ξεσπώντας εναντίον όσων έβαλαν εκείνον και τη Νικολέτα Τσομπανίδου στο στόχαστρο.

Read More

And More