Παναγιώτης Βασιλάκος: «Όταν βγήκα από το Bachelor κρατιόμουν με νύχια και με δόντια με όσα διάβαζα»

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Open βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά μιλώντας για τη νέα του ζωή μετά το τέλος του ριάλιτι.

«Με βοήθησε πάρα πολύ το κάθε βήμα που έχω κάνει στην τηλεόραση, να εξελίξω και να αφήσω κάποια αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι να μην με νοιάζει η άποψη των άλλων… Ακούω τα αρνητικά σχόλια γιατί κάτι απ΄αυτά μπορείς να πάρεις και να το μετατρέψεις αργότερα σε όπλο σου», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο που τελείωσε το The Bachelor στον Alpha αλλά και τα πρώτα αρνητικά μηνύματα που είχε λάβει: «Διάβασα πάρα πολλά στα social media και ακόμα διαβάζω, δεν σταματάει αυτό. Πλέον δεν με πληγώνει τίποτα. Τότε, όταν είχα βγει από το Bachelor και τα διάβαζα, κρατιόμουν με νύχια και με δόντια, αλλά μετά έλεγα πως δεν υπάρχει λόγος να νευριάσω, αφού εγώ επέλεξα να εκτεθώ», ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλεσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Read More

And More