Πανευτυχής μπαμπάς το Θηρίο! Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Το Θηρίο και η αγαπημένη του Γλυκερία έγιναν γονείς! Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την στιγμή που αντίκρισαν το πρώτο τους παιδάκι. “Τι να σας πω, από την ώρα που ήρθε ο μικρός στον κόσμο κάνουμε όλοι σαν χαζοί. Το περιμέναμε πολύ και το θέλαμε αυτό το μωράκι, οπότε ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος”, δήλωσε στο TLIFE o τραγουδιστής.

/

“Η Γλυκερία και το μωρό είναι καλά. Ο μικρός ήρθε λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε και γεννήθηκε στους 8 μήνες. Οι πόνοι ήρθαν το βράδυ της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας η γυναίκα μου γέννησε με καισαρική. Μέσα σε πέντε λεπτά είχαν γίνει όλα. Ευτυχώς ο γιατρός μας ο κ. Καρανικολόπουλος που είναι και φίλος μας ήταν συνεχώς κοντά μας”, συνέχισε.

/

Το μαιευτήριο Ρέα γέμισε από λουλούδια και δώρα για την ευτυχισμένη μανούλα και τον νεογέννητο γιο της. “Σαν Χριστούγεννα είναι από τα πολλά δώρα”, αναφέρει στην σελίδα του στο facebook το Θηρίο. Πολλοί ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού που βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να τους ευχηθούν για τον ερχομό του μωρού και ανάμεσά του και η Κέλλυ Κελεκίδου και η Ελένη Αλεξανδρή.

/

/

Read More

And More